+31610944330 Info@oymb.nl

Access Bars™ Class

Home / Trainingen / Access Bars™ Class

Agenda

WELKOM lieve jij!

Wat als deze class het begin is naar meer van jou,

Naar meer bewustzijn,

Naar meer ease,

Naar meer space,

Naar meer rust,

Verder in jouw zijn!

Wat als deze class het begin is naar meer mogelijkheden vanuit lichtheid en ruimte?

Energy, Ease, space & consciousness

CONTROL -ALT – DELETE
Wat als er een een controle – alt – delete button bestaat voor onze lichaam en geest? Hoe zal het zijn als je alle overbodige files kan weghalen uit jouw zijn zodat je vanuit ruimte en gemak kan leven? Klinkt fantastisch toch? Deze energetische behandeling bestaat! En het heet de ACCESS Bars.

 Misschien herken je dit wel, je voelt je rusteloos, moe, uitgeput, emotioneel of je hebt een kort lontje? Misschien voel je wel dat je 400 tabbladen open hebt staan? Zoveel onrust en zwaarte die je jou alleen maar vermoeien en uitputten..  

Met een Access Bars behandeling ruim je alles uit jouw harde schijf op zodat er weer ruimte ontstaat..
Wat ben jij bereidt los te laten?
Met deze super fijne behandeling is dit mogelijk!

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Wat zijn de Bars?

Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende stukken in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte en nog veel meer…
Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke stukken.
Door het ‘runnen’ van de Bars ontlaad je de zware energie die hierop zit. Het wordt uit je energetisch veld verwijdert zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan.
Dit doe je door 32 drukpunten op je hoofd heel licht aan te raken, waardoor je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, kunt ontladen en loslaten.

 

Welke bijdrage kan deze dag zijn?

De Access Bars zijn ontwikkeld om een leven te creëren met gemak, vreugde en overvloed (glorie). Hoe zou je leven er over 5 jaar uitzien als je dit zou kiezen? Als alle oude ballast losgelaten is en je het leven kunt leven voorbij aan wat je nu voor mogelijk houdt. Wat zou er dan nog meer in je leven verschijnen?

Je kunt de Bars zowel zakelijk als privé gebruiken om anderen te faciliteren om datgene los te laten wat hen niet langer dient. Een Access Bars Sessie is geschikt voor kinderen en volwassenen om meer energie, ruimte en bewustzijn te creëren. Wat kies jij?

Iedereen kan het leren

Het mooie aan dit proces is dat het door iedereen te leren is. We nemen je in deze dag mee waar alle punten precies te vinden zijn en waar ze voor staan. Je zult gedurende de dag 2x de Bars ontvangen en 2x de Bars gaan geven, zodat je van meerdere kanten kunt ervaren hoe de Bars voor jou werken.

In deze dag krijg jij….

 • Facilitatie door ; Wendy van der Vecht en Fadoua 
 • Je krijgt de officiële Access Consciousness Bars manual met super waardevolle tools en processen
 • Een geplastificeerde spiekkaart met daarop alle 32 drukpunten en hoe de Bars kunt vinden die je overal mee naar toe kan nemen om zo de Bars te geven
 • We leggen jou haarfijn uit hoe je de punten met totaal gemak kan vinden en informatie over de 32 drukpunten
 • Je krijgt een video te zien van de grondleggers/ontwikkelaars (Gary Douglas en Dr. Dain Heer) van Access Consciousness
 • Je geeft 2 keer een Access Bars behandeling om te oefenen
 • Je ontvangt heerlijk 2 keer een Access Bars behandeling om het te ervaren
 • Je kunt al je vragen stellen die je hebt over de Access Bars
 • Koffie, thee en wat lekkers
 • Een leuke, ontspannen dag!

 

Na de Class….

 • Je ontvangt een officieel Access Bars Practitioner Certificaat.
  Je mag nu zelf Bars sessies geven aan iedereen die jij wilt en iedereen die hier voor kiest.
 • Kan je een Access Bars Business opzetten.
 • Kun je lid worden van de besloten Access Bars Practitioner Facebook groep, waar je al je vragen kunt stellen en waar wij andere interessante tools met je zullen delen.
 • De Access Bars is de eerste stap in het volgen van andere Access Classes. Na deze class kan jij verder gaan in jouw leven te creëren waar jij voor kiest.

 

 

De investering in JOU leven is en de class is :

1e keer € 300,- (vrijgesteld van BTW)
Bij herhaling € 150,-  (vrijgesteld van BTW)

Kinderen tot en met 15 jaar mits i.c.m. met 1 volwassene : GRATIS

Alle prijzen zijn wereldwijd vastgesteld door Access Consciousness

 

Wat nu?

 

 

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst.

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je BARS?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Het pragmatisch werken met deze techniek heeft al heel veel welzijnstherapeuten, coaches etc. wereldwijd opmerkelijk resultaten opgeleverd.

Wat gebeurt er cellulair en wetenschappelijk gezien?

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

Neuroloog en Neuro wetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin presenteert zijn Access  Bars onderzoek.

Wie is Wendy?

Ken je het gevoel dat je aan de zijlijn van je eigen leven staat? Dat je het gevoel hebt dat jij hier niet thuis hoort? Dat je anders bent? Maar ook daardoor het gevoel hebt dat je niks waard bent en dat je er niet bij hoort? 

Yes, well that’s the story of my life!
In 2018 kwam Access op mijn pad en dit heeft compleet mijn leven veranderd. 
Voor Access schaamde ik voor mijzelf dat ik anders was maar nu omarm ik mijn WEIRDNESS and totally being ME!

Ik ben zo super dankbaar dat ik vanuit mijn zijn andere mensen in hun kracht mag zetten!
Dat ik mensen mag en kan inspireren om hun eigen pad te bewandelen en alles wat ze verzwaard kan shiften naar ruimte en lichtheid! 

En dat is ook precies wat jij bij mij in deze Class krijgt.
In een veilige omgeving met gelijkgestemde werk ik met maximaal 8 personen om zo de verbinding te maken zodat we ook nog eens de verdieping in kunnen.  Deze dag is voor jou! Voor inzicht, in je kracht komen en oude stukken loslaten!

 

 

Locatie

Louis Braillelaan 6
(1ste verdieping)
2719 EJ Zoetermeer

Bel ons

+ 31 6 10944330
Of stuur een Whatsappje

 

Connect Online

Wat mensen ervaren bij Open Your Mind Bewustzijn….

Gisteren een super gave cursus van Wendy ontvangen, Access Bars.
Wilde al een tijdje wat gaan doen en bij dit dacht ik Yesss
💪 Ik voelde mij meteen thuis bij Wendy. Goed verzorgd, lekkere hapjes, goed verzorgde lunch en veel gelachen 😃

Het is een lange dag maar voor je het weet is deze voorbij, door de afwisseling en gezelligheid. Ik heb tijdens deze dag ook veel mooie inzichten gekregen Wendy weet waar ze over praat en waar ze mee bezig is. Ik ben dankbaar dat ik deze mooie dag weer aan mijn ervaring mag toevoegen en mooie mensen heb leren kennen 🙏

Amanda Sinteur

Yes!!.. Vandaag mn accesbars class gehad, dit wilde ik al heel lang doen omdat ik het zeker ook een mooie aanvulling vond op mn Reiki Tera Mai Master en Kundalini-Reiki Master zijn.., va nu mag ik mij dus ook een accesbar practitioner noemen🤗

 

Dank je wel Wendy Van Der Vecht.

Het was een leerzame gezellige en goedlachse dag!.., nu de handelingen goed beoefenen om deze eigen te kunnen maken.., en dan ook weer eens een vervolg hierop gaan volgen..🤗

Natasja Letteboer

Wat een super dag . Gelachen, gehuild alles.
Dit is een begin van alles en ga er verder mee, oefenen en om mijn doel te behalen💪.
Maar wendy bedankt voor dit..
Echt een aanrader dit.
Mascha Lefeber

Gisteren de Access Bars Class gevolgd bij Wendy.

Ik heb dit ervaren als een inspirerende en opliftende dag met gelijkgestemde mensen. Wendy schept een persoonlijke sfeer waarin iedereen helemaal mag zijn wie hij/zij is. Ze brengt haar wijsheid met veel humor en op een speelse lichte manier. Ze stelt zichzelf gelijkwaardig op, waardoor er openheid ontstaan om met en van elkaar te leren.

Deze training biedt je echt een ander daglicht op jou leven. Wendy inspireert  me om bewust te kiezen om mijn eigen realiteit te creëren. Ze reikt vele tools aan en spoort je echt aan om in je kracht te komen.

Ik raad deze training van harte aan bij Wendy! Ik kwam moe binnen en ben met nieuwe energie naar huis gegaan, er is veel losgelaten ruimte gecreëerd waardoor ik nieuwe keuzes maak.

 

😇🙏🏻

Michelle Gubbels

 

Bestellen